En kvinde tager et foto med sin mobiltelefon af planche af Region Midtjylland, hvor der er sat fotos op af alle aktører i denne region.

Ved at samle alle kendte veteranaktører fra en landsdel kan der opstå gode lokale indsatser. Foto: Sebastian Søby.

Nordjysk Veteranforum

 
Med garnisonskommandanten fra Aalborg Kaserner for bordenden afholdes der halvårligt møder i Nordjysk Veteranforum. Forum består af lokale repræsentanter fra Forsvaret, kommuner, samt organisationer og foreninger på veteranområdet.
 
Nordjysk Veteranforum har til formål at deltagerkredsen kan udveksle informationer og koordinere tiltag inden for veteranområdet til fælles gavn for veteraner i lokalområdet.  
 

Sydsjælland og Lolland-Falsters Veteranforum

 
Ligeledes gennemfører garnisonskommandanten på Vordingborg Kaserne møder i Sydsjællands og Lolland-Falsters Veteranforum efter samme model som for Nordjysk Veteranforum.
 

Syd- & Sønderjysk Veteranforum

 
Syd- og Sønderjysk Veteranforums formål er at bistå med løsningen af fælles opgaver, styrke samarbejdet og muliggøre udveksling af erfaringer i forhold til de særlige problemer og udfordringer, veteraner og deres pårørende i Danmark kan stå overfor. Dette forum drives i kommunal ramme med deltagelse fra Forsvaret og veteranaktører fra lokalområdet.
Sidst opdateret 24. juni, 2020 - Kl. 20.44