Ved en bordende sidder en gruppe af to mænd og tre kvinder, der griner sammen. Bordet er dækket med hvid dug og blomster.

Veterancentret har afdelinger i hele Danmark, og derfor samles alle medarbejdere to gange årligt for at netværke på tværs af regioner. Foto: Nicolas Egedorf.

Nye medarbejdere i Veterancentret og Forsvarsministeriets Personalestyrelse får tilbudt et introduktionsprogram og kurser for, at du hurtigt bliver klædt på til at arbejde hos os.

 

Nogle af kurserne foregår lokalt på din nye arbejdsplads, mens der er andre introduktionsprogrammer, du måske skal køre lidt efter. Vi anbefaler, at du deltager og møder andre nye kollegaer, som også lige er startet hos os og Forsvarets Personalestyrelse. 

 

E-learning- og obligatoriske kurser

 

Når du starter i Veterancentret, er der også en række obligatoriske kurser, du skal deltage i, som foregår online. Kurserne foregår på Forsvarets Elektroniske Skole, der er Forsvarets fælles portal for fjernundervisning. Det kan handle om den fysiske og elektroniske sikkerhed samt omskoling til delebiler foruden uddannelse i de elektroniske systemer, du fremover skal arbejde i.

 

Både din leder og dine kollegaer har selv været igennem samme kurser, så vi har normalt sat god tid af til at få dig igennem pensum. 

Sidst opdateret 2. oktober, 2020 - Kl. 14.46