Mandehånd, der holder et hvidt plastikkort i stil med et dankort. Teksten på kortet siger Veterankort.

Veterankortet udleveres automatisk til ansatte i Forsvaret efter deres første udsendelse. Foto: Kristina Schønnemann Jensen

Forsvarsministeriets Personalestyrelse har siden 2011 udsendt veterankort til nuværende og tidligere ansatte, der har været udsendt i perioden 1992 og frem. I dag sender styrelsen veterankort ud to gange om året til Forsvarets medarbejdere i forbindelse med deres første udsendelse.


Formålet med veterankortet er, at nuværende og tidligere ansatte medarbejdere under Forsvarsministeriet, herunder Beredskabsstyrelsen, fysisk kan dokumentere, at de har været udsendt i international mission for Danmark. Veterankortet kan også anvendes som identifikation ved kontakt med andre myndigheder og aktører på veteranområdet.

 

  Har du ikke fået dit veterankort, er der fejl på det, eller er det bortkommet, kan du bestille et kort herunder her.

 

Når du anmoder om et veterankort, behandler Forsvarsministeriets Personalestyrelse dine personoplysninger på følgende måde.

 

[Veterancentret]-VETC-Kvindemobil-ARTIKEL-2020-[ARTIKEL].jpg

Med et veterankort kan du opnå rabatter på mange caféer, restauranter og butikker. Modelfoto.

 

Hvad kan du bruge kortet til?

 

Medarbejdere ansat under Forsvarsministeriet og veteraner har adgang til rabatter og fordele med Visma Logbuy-ordningen. Opret dig som ny bruger på www.mylogbuy.dk ved at skrive firmanavnet, som enten er Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen. Du kan også downloade Visma Logbuy app'en og have rabataftalerne med på farten.

 

Mange virksomheder tilbyder derudover rabatter og fordele som anerkendelse for veteraners indsats for Danmark. Veterankortet.dk er en ikke-politisk, non-profit organisation, der, uafhængigt af Forsvaret, samler rabatter og fordele for danske veteraner. Du kan få adgang til disse rabatter på en række vare og tjenesteydelser via tilmelding på siden. 

Sidst opdateret 27. maj, 2020 - Kl. 15.08