Der findes et utal af uddannelser og kurser, som skaber udvikling – både for dig som medarbejder og din arbejdsplads. Du kan tage mange uddannelserne elektronisk samt fysiske kurser.

 

Kompetenceudvikling (FOKUS)

 

I Veterancentret bliver medarbejderne løbende kompetenceudviklet. Det er vigtigt for os at have kompetente medarbejdere for at kunne betjene vores kunder.

 

Kompetenceudviklingen tager udgangspunkt i medarbejdernes eksisterende kompetencer og i behovet for nye kompetencer, som er relevante for opgaveløsningen både nu og fremadrettet.

 

Forsvarets kompetenceudviklings- og bedømmelsessystem (FOKUS) er et værktøj til at håndtere medarbejdernes kompetenceudvikling. Her får medarbejderen en udviklingssamtale hvert år og en bedømmelsessamtale hvert fjerde år. FOKUS udgør et centralt redskab i arbejdet med den individuelle kompetenceudvikling.

 

Udviklingssamtalen resulterer i en udviklingskontrakt, hvor medarbejderen og chefen i enighed aftaler en individuel plan for den fremadrettede kompetenceudvikling af medarbejderen.

Sidst opdateret 2. oktober, 2020 - Kl. 14.48