[Oprindeligt publiceret af Veterancentret]

Besøget i Ringsted gav forsvarsministeren mulighed for at få indblik i Veterancentrets arbejde og møde nogle af de 110 medarbejdere, der er tilknyttet centret.

Forsvarsministeren indledte besøget med en kort tale til chefer og medarbejdere på centret, hvor han bl.a. fremhævede vigtigheden af fortsat af sikre en kvalificeret og koordineret indsats på veteranområdet.

- Det er vigtigt, at vi nu og i fremtiden sørger for at tage ordentlig hånd om de mange soldater, som er og har været udsendt til verdens brændpunkter. Vores soldater er alle indstillet på at betale den største pris af alle i forsøget på at skabe en bedre verden – og derfor må vi også yde vores, når de vender hjem igen. Både for den enkelte soldat og dennes pårørende.Chefgruppen præsenterede efterfølgende forsvarsministeren for centrets forskellige fagområder. Forsvarsministeren blev her præsenteret for Veterancentrets daglige arbejde, som det ser ud for centrets socialrådgivere, militærpsykologer, job- og uddannelsesrådgivere og forskere – og ikke mindst hvordan veteraner, pårørende og samarbejdspartnere på området kan få gavn af de mange tilbud og ydelser.