[Oprindeligt publiceret af Veterancentret]

Du kan tilmelde dig enkeltvis eller gennem Kammeratstøtteordningen. Tilmelder du dig gennem kammeratstøtteordningen, får du startgebyr, overnatning og forplejning under marchen.

Hærvejsmarchen er for alle, mens Nijmegenmarhcen forudsætter, at du er fit for fight og har gennemført træningsprogram og kontrolmarch.

Hærvejsmarchen: Den 28. juni til den. 29. juni 2013, Viborg.  
Nijmegenmarhcen: Den 14. juli til den 20. juli 2013, Holland.

Tilmeld dig til march-koordinator Carl Åkerlund på aahuss@mail.dk – senest den 6. februar 2013. Husk at oplyse: Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Om de to marcher

Hærvejsmarchen

Vi mødes ved stadion i Viborg fredag, den 28. juni klokken 15. Efter indkvartering er der spisning og socialt samvær og åbningen af Hærvejsmarchen nummer 44.  Lørdag den 29. juni går det løs med 1. etape af marchen i det skønne terræn øst for Viborg. Om aftenen socialt samvær samt vabelpleje. Søndag starter 2. etape i terrænet vest for Viborg.

Nijmegenmarhcen

I Holland fra den 16. juli til den 19. juli kommer du til at gå 40 km alle fire dage med 10 kilo på ryggen. Imens oplever du den helt specielle stemning, når en million tilskuere hepper på dig og de andre 45.000 marchdeltagere langs ruten. På turen får du et godt kammeratskab og hyggeligt samvær med veteraner fra mange forskellige lande. Frem for alt har du konstant opbakning fra de mange venlige hollændere, som altid er gode for opmuntrende bemærkninger.

Før du kan gennemføre ”marchens Tour de France”, skal du igennem et træningsprogram og en kontrolmarch.

Der er kontrolmarcher på følgende dage:
•    4.- 5. maj i Aarhus
•    18.- 29. maj i Padborg
•    8.-9.juni i Vordingborg.

Læs mere

Find mere information på Kammeratstøtteordningens hjemmeside eller under
Hærvejsmarchen og Nijmegenmarhcen.