[Oprindeligt publiceret af Veterancentret]

Hyggeligt samvær og spændende aktiviteter gjorde igen i år lejren til en succes

Igen i år afholdt Veteranhjem Trekantsområdet lejr for veteraner og deres familier i Frydenborglejren. 70 deltagere havde taget imod tilbuddet om en uge med hyggeligt samvær og mange spændende oplevelser. Det var Sct. Georgs Gilderne i Kolding, der havde stillet lejren til rådighed, og lejren var i år økonomisk støttet med 38 000 kr. fra Veterancentret, der tidligere på året modtog pengene fra Prinsens Musikkorps med ønsket om, at pengene skulle komme veteranerne og deres familier til gavn. I forbindelse med lejren besøgte også chefen for Veterancentret oberst Jens Kåre Byrnak lejren.

Ugen bød på en hel del aktiviteter og oplevelser for de fremmødte børn og deres forældre, der fik en dejlig og spændende uge med oplevelser af de helt store.

Folketingsmedlem og medlem af forsvarsudvalget Jacob Bjerregaard besøgte også lejeren. Her fortalte han bl.a. veteranerne om de nye regler for erstatning til påvirkede krigsveteraner. Lejrens musikalske underholdning blev leveret af Slesvigske Musikkorps.