[Oprindeligt publiceret af Veterancentret]

Veterancentret oprettede i foråret et nyt kursus for veteraner og deres partnere – et såkaldt PREP-kursus. Her kan veteraner og deres partnere lære hvordan, de genfinder hinanden som par, når kærligheden har været belastet af utallige øvelser og langvarige udsendelser.

- Vi var lidt i tvivl om, hvor mange, der var interesserede i sådan et kursus. Men der har været overvældende opbakning til kurset, og allerede nu står der otte par på venteliste til den næste kursus i september, siger Laila Dahl, der er socialrådgiver ved Veterancentret og står for kurset.

Den store interesse har medført, at der kommer et nyt kursus i september. Det kommer til at forløbe over weekenden fra den 4.-6. og er gratis for deltagerne.

- Jeg synes, at det er rigtig positivt, at så mange veteraner gerne vil investere tid i deres parforhold. Vi ved, at veteranerne er særligt belastede af at tilbringe så meget tid væk fra familien og partneren, men at de også rigtig gerne vil holde sammen på familien, siger Laila Dahl.

PREP-kurset er for ansatte og tidligere ansatte veteraner og deres ægtefæller/kærester. Sidste frist for tilmelding er den 17.08.2015  og sker efter først til mølle-princippet på vetc-soc011@mil.dk eller telefon 7216 3273.