[Oprindeligt publiceret af Veterancentret]

Ideen om Warrior Week kommer fra USA, hvor United Service Organization (USO) afholder det årligt for at anerkende amerikanske veteraner og deres pårørende. For første gang deltog der i juni 2017 danske veteraner.
 
For at gengælde den amerikanske gæstfrihed har Veteranskytterne inviteret 30 amerikanske veteraner fra US Marine Corps til Danmark. Dette er blevet til Warrior Week Denmark, og du har som veteran mulighed for at deltage i programmet, som fremgår af tilmeldingsportalen.
 
Det er gratis at deltage; transport, overnatning og forplejning er betalt. Det anbefales, at medbringe praktisk tøj i forhold til vejret. Til fredagens festmiddag er påklædningen uniform M/69, A3, M/72 eller mørkt jakkesæt.
 
Der er 25 pladser, og sårede veteraner har fortrinsret (skriv dette i kommentarfeltet i tilmeldingsskemaet). Tilmelding foregår via følgende hjemmeside www.danishdefence.dk/Warrior-uge-2017 senest den 1. august 2017. Hvis antallet af tilmeldte overstiger 25, vil der blive trukket lod om pladserne. Lodtrækningen foretages af Veterancentret, og du vil få svar snarest efter den 1. august.
 
Bemærk at programmet forventes at indeholde støjende og voldsomme aktiviteter, som kan virke stressende. Dette bør indgå i dine overvejelser, inden du tilmelder dig. Bemærk at indkvartering foregår på dobbeltkvarterer eller flermandsstuer.
 
Programmet starter i København med bustransport til Aalborg. Der vil være mulighed for opsamling undervejs. Programmet slutter i København fredag aften, og deltagerne er selv ansvarlig for hjemtransport.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Veteranskytterne ved Jacob Panton-Kristiansen på +45 5357 0911
Du er også velkommen til at kontakte seniorsergent Jørn Christiansen eller major Lars Højbak fra  Veterancentret på +45 7281 9700.