[Oprindeligt publiceret af Veterancentret]

Tirsdag den 10. oktober kl. 11.00 - 20.00 kan du deltage i konferencen Viden om Veteraner på Hotel Opus Horsens, Egebjergvej 1, 8700 Horsens.
 
På Viden om veteraner 2017 stiller Veterancentret spørgsmålet: Hvordan skaber vi grobund for mere samarbejde på veteranområdet, og hvordan møder vi de udfordringer der opstår, når forskellige aktører skal arbejde sammen?

Fri debat og mulighed for stande
Debatten om vilkårene for det gode samarbejde vil foregå i åbne temagrupper, hvor ens egne erfaringer kan bringes i spil. De fire temagrupper handler om beskæftigelse, idræt, behandling af psykiske efterreaktioner og pårørende.
 
Programmet lægger også op til, at deltagerne præsenterer deres arbejde og målsætninger for andre interesserede på stande i løbet af dagen, så vi kan dele vores viden og lære mere om hinandens arbejdsområder.

Tilmeld dig her
Du kan tilmelde dig konferencen her, og det er gratis at deltage. Tilmeldingsfristen er den 20. september. Du kan læse programmet her.

Fungerede stabschef i Veterancentret, major Peter C. Serup, håber at se så mange som muligt i Horsens til oktober.

- Intentionen er, at vi gennem samtale kan inspirere hinanden og skabe rammerne for nye samarbejder – til glæde for de danske veteraner, siger major Peter C. Serup, fungerende stabschef, Veterancentret.