[Oprindeligt publiceret af Veterancentret]

Af Kristina Schønnemann Jensen

Det skal handle om det gode samarbejde, når over 180 aktører på veteranområdet mødes til konferencen Viden om Veteraner tirsdag formiddag på Hotel Opus i Horsens.

- Det handler rigtig meget om at få sat et fælles ”vi på veteranområdet” i spil. Vi er rigtig mange, der hver især gør noget godt for veteraner i Danmark. Her er oplægget fra Veterancentret, at vi kan inspirere hinanden og gøre endnu mere godt, hvis vi samarbejder, siger chefen for Veterancentret, oberst Susanne Kiholm Lund, som ser frem til morgendagens konference.

Læs programmet
Programmet bliver udleveret, når du ankommer i Horsens.  Vi starter med en frokost kl. 11, inden chefen Susanne Kiholm Lund byder velkommen og præsenterer temagruppedrøftelserne, som vil foregå det meste af eftermiddagen. De fire temagrupper handler om beskæftigelse, idræt, behandling af psykiske efterreaktioner og pårørende.

Inden temadrøftelserne begynder vil bestyrelsesmedlem i DGI Christina Hedegaard holde oplæg og kickstarte debatten med sine praktiske erfaringer om det gode samarbejde.