[Oprindeligt publiceret af Veterancentret]

Af Sebastian Søby

En udsendelse giver personlige og faglige kompetencer, der efterspørges både i og uden for Forsvaret. Derfor er temaet ”Den ressourcestærke veteran”, når Veterancentret igen i år inviterer til Viden om veteraner - en konference for aktører på veteranområdet.

Viden om veteraner afholdes d. 25. april i smukke omgivelser på Vingsted hotel og konferencecenter. Her præsenterer forskere og fagpersoner den nyeste viden inden for feltet.

- Viden om veteraner er der, hvor vi samler alle, der arbejder med veteraner på tværs af landet. Det giver os mulighed for at lære af hinanden og skabe grundlag for et stærkt samarbejde til gavn for veteranerne, siger chefen for Veterancentret, oberst Susanne Kiholm Lund.

Konferencen bliver indledt af en række talere, der vil komme med deres perspektiver på dagens tema. Herefter skal deltagerne selv sammensætte deres eget program ud fra en række på en række oplæg og workshops, der fokuserer på forskellige områder. Mellem de valgfri sessioner, afholdes der en messe, hvor alle aktører kan bidrage med en stand.

Tilmeld dig
Du kan læse hele invitationen her og tilmelde dig på www.danishdefence.dk/veteran-2018