[Oprindeligt publiceret af Veterancentret]

Af Kristina Schønnemann Jensen

Det ligner, at Viden om Veteraner, der er den årlige samling af frivillige, foreninger og andre aktører på veteranområdet i år bliver ekstra velbesøgt. En uge inden tilmeldingsfristen har 170 personer tilmeldt sig, og det glæder Veterancentret, som arrangerer dagen.

- Forhåbentlig kan vi få fuldt hus, når tilmeldingen lukker den 28. marts, og så har vi altså omkring 200 mennesker, som kan glæde sig til en rigtig spændende Viden om Veteraner. Skulle interessen vise sig at være større end alle tidligere år, så må vi se, hvad vi så kan gøre for, at flest mulig alligevel kan være med, siger projektleder Sidse Lillebæk Veje fra Veterancentret.


Tidligt ude

På de tidligere samlinger på veteranområdet har der været nok pladser til alle interesserede, og mange af tilmeldingerne er faldet sent, kort før tilmeldingsfristen.

- Det er svært at sige præcist, hvorfor interessen i år er større, end den var på samme tidspunkt sidste år. Men det kunne godt hænge sammen med, at et stort flertal sidste år meldte tilbage, at de var gået hjem fra konferencen med ny viden i rygsækken. Samtidig fokuserer årets program på deltagernes ønske om mere viden, fortæller projektleder Sidse Lillebæk Veje.

Har du endnu ikke tilmeldt dig konferencen, kan du stadig nå at tilmelde dig inden den 28. marts.