Som en følge af et missilangreb på Al Asad Air Base fik bidraget besøg af psykologer fra Veterancentret. Her ser soldaterne deres individuelle psykologtider på opslagstavlen i Kuwait.

Efter missilangreb på Al Asad Air Base januar 2020 fik soldater besøg af psykologer fra Veterancentret. Her ser soldaterne deres individuelle psykologtider på opslagstavlen i Kuwait. Foto: Forsvaret.

Tusindvis af veteraner yder hver dag en kæmpe indsats på arbejdspladser rundt om i hele Danmark. De er kommet hjem fra en udsendelse med stærke kompetencer og er en gevinst for virksomhederne. Men der er også veteraner, der kommer hjem med bagage, der vejer tungere. De har brug for støtte og hjælp til at håndtere hverdagen på arbejdet. 
Vi har alle et ansvar for at bakke op og passe på de veteraner, som er taget ud for at passe på os. Det gælder også virksomhederne og erhvervslivet. Rigtig mange virksomheder har allerede fået øjnene op for veteranernes helt særlige kompetencer. Men vi skal have endnu flere til at støtte op om veteranerne. Med prisen som Årets Veteranvirksomhed hædrer vi en virksomhed, som har ydet en enestående indsats for at støtte vores veteraner på arbejdsmarkedet.

 

Sådan siger forsvarsminister Trine Bramsen om prisen Årets Veteranvirksomhed.

 

For anden gang uddeles prisen i år. Prisen går til en virksomhed, som har gjort en særlig stor og exceptionel indsats for at rekruttere og fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.

 

Kender du en virksomhed, som fortjener at modtage prisen som Årets Veteranvirksomhed?
Så har du nu mulighed for at være med til at beslutte hvem, der skal modtage prisen.

 

Send din indstilling og motivation for at nominere virksomheden ved at udfylde skemaet herunder. Deadline for at indsende nominering er d. 4. december.

 

Prisen vil blive uddelt i starten af det nye år. Sidste års modtager var Securitas A/S.