Mand med gråt hår og veltrimmet gråt skæg i gang med udstræk på strandpromenade med rækværk. Iført sportstøj,

Mange aktører arbejder med bevægelse og aktive fællesskaber for at øge livskvaliteten hos skadede veteraner. Foto: Colourbox.

OPDATERING: Arrangementet gennemføres virtuelt som følge af covid-19 restriktioner den 16. november.

 

DIF Soldaterprojekt, Dansk Militær Idrætsforbund og Veterancentret afholder i november to workshops for aktører, der arbejder med eller understøtter aktivitetstilbud for skadede veteraner.

 

Workshoppen skal styrke indsatsen i at inkludere skadede veteraner i aktive fællesskaber. Formålet med workshoppen er, at du som deltager får:

 

  • generel viden om PTSD og følgevirkninger heraf.
  • input til, hvordan man motiverer, inkluderer og fastholder skadede veteraner i aktivitetstilbud.
  • værktøjer til, hvordan man passer på sig selv i arbejdet med sårbare målgrupper.
  • mulighed for at skabe et netværk med andre aktører, der understøtter eller har interesse i arbejdet med inklusion af veteraner i foreningsregi.
  • et indblik i ”maskinrummet” i de frivillige aktivitetstilbud.

 

Tilmelding inden 1. november

 

Veterancentret vil stå for selve undervisningen, og der vil være forplejning. Workshoppen er gratis, men tilmelding er nødvendig, og der er frist 1. november. Workshoppen afholdes under alle nødvendige Covid-19-forholdsregler, og skulle der komme ændringer, melder vi hurtigst muligt ud til alle tilmeldte. Efter tilmelding vil du også modtage nærmere info vedr. adgang til Forsvarets områder før afvikling.