Kvinde holder en flaske håndsprit foran sig og hælder gel ud i den frie hånd.

Veterancentret følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og har fokus på håndhygiejne og rengøring i vores centre. Foto: Colourbox.

 

Frem til og med den 28. februar arbejder Veterancentret, som vi har gjort under store dele af perioden med covid-19. Alle soldater, veteraner og pårørende, der har behov for støtte, tilbydes den stadig. Du kan ringe til os på døgntelefonen på 7281 9700, hvis du har brug for en at snakke med.

 

Det vil fortsat være muligt at møde ind til rådgivende samtaler og behandlinger på Veterancentret. Hvor det er muligt, gennemfører vi dog behandlinger og samtaler via skærm, telefon eller som walk and talk.

 

Hvis du skal møde ind til en samtale

Er du veteran eller pårørende, kan du derfor stadig møde ind på Veterancentret til aftaler, hvis du ikke har symptomer på smitte. Vi er opmærksomme på at mindske smitterisikoen for både jer og Veterancentrets medarbejdere. Det kan du som besøgende også hjælpe os til:

 

  • Som gæst skal du bruge mundbind i venteværelser og i gangarealer. Inde på kontorer eller i mødelokaler kan du vælge at tage mundbindet af.
  • Afstandskravet om to meters afstand til andre personer gælder, uanset om du befinder dig i et venteværelse, et kontor, et mødelokale eller i gangarealer.
  • Det er som udgangspunkt ikke tilladt at forsamles mere end fem personer i eksempelvis venteværelser eller mødelokaler.

 

Vores lokale veterancentre landet over er ikke ens, så vi henstiller til, at du følger skiltning og eventuelle henstillinger til at vente udendørs op til din samtale.

 

Hvis du er samarbejdspartner

Veterancentrets største fokus i denne tid er at levere støtte og behandling til især udsatte målgrupper. Vi søger at undgå, at veteraner får det dårligere som følge af restriktionerne. Det betyder, at vi skærer ind til benet andre steder og fokuserer på andre mødeformer. Således gennemføres møder med samarbejdspartnere som udgangspunkt kun via skærm eller telefon frem til og med den 28. februar.

Vi justerer løbende

Veterancentret følger udviklingen og myndighedernes retningslinjer nøje og tilpasser indsatsen løbende.