Forsvarsminister Trine Bramsen udtaler:

 

”Vores veteraner har ydet en stor indsats som udsendte for Danmark. De er kommet hjem med stærke kompetencer og yder nu en stor indsats på danske arbejdspladser. De er en kæmpe gevinst for arbejdsmarkedet. 

 

Vi skylder at bakke op om vores veteraner – også når de træder ud i den civile verden – og særligt over for dem, der har behov for støtte. Der er veteraner, der har brug for ekstra støtte og hjælp til at håndtere hverdagen på arbejdet. Det er mange virksomheder opmærksomme på – og de nyder godt af – veteranernes helt særlige kompetencer. Med prisen som Årets Veteranvirksomhed hædrer vi en virksomhed, som har ydet en enestående indsats for at støtte vores veteraner på arbejdsmarkedet. Samtidig skaber vi opmærksomhed om, at veteraners kompetencer udgør en værdifuld ressource for virksomheder i Danmark.”

 

Prisen uddeles for tredje gang til en virksomhed, som har gjort en særlig stor og anerkendelsesværdig indsats for at rekruttere og fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.

 

Kender du en virksomhed, som fortjener at modtage prisen som Årets Veteranvirksomhed?

 

Så har du nu mulighed for at være med til at beslutte hvem, der skal modtage prisen.

 

Send din indstilling og motivation for at nominere virksomheden ved at udfylde skemaet herunder. Sidste frist for at sende en indstilling er den 31. oktober 2021.

 

Prisen vil blive uddelt i starten af 2022. I 2019 modtog Securitas A/S prisen, og i 2020 modtog Hydrema A/S den.