En række af soldater marcherer gennem et ældre bybillede med sandfarvede bygninger. Forrest går en soldat med en fane. I forgrunden af billedet står en kvinde og tager foto af de marcherende soldater med sin telefon.

Du kan eksempelvis søge veteranpuljen for støtte til aktiviteter i forbindelse med Flagdagen. Foto: Simon Elbeck.

 

OPDATERING: Puljerne er nu lukket for ansøgninger.


Den 1. oktober åbner Veterancentret på vegne af Forsvarsministeriet for ansøgninger til Veteranpuljen og Ferielejrpuljen, der skal bruges til veteranaktiviteter i 2022.

 

”Jeg håber, der igen i år kommer mange kvalificerede ansøgninger til midlerne. De giver mulighed for mange vigtige initiativer fra de frivillige kræfter ude i landet. Jeg har oplevet hvor stor betydning arrangementerne fra Ferielejrpuljen og Veteranpuljen har haft for veteraner og deres familier landet over, og det skal de blive ved med, ”

Siger forsvarsminister Trine Bramsen.

 

Veteranpuljen vil i 2022 lægge vægt på anerkendende aktiviteter for veteraner og pårørende, hvor initiativer som gennemføres i samarbejde mellem flere aktører på veteranområdet vil få et særligt fokus.

 

Til forskel fra andre år vil Veteranpuljen være uden et specifikt tema, men i stedet give plads til at flest mulige forskellige aktiviteter kan komme i betragtning. Derigennem forventer Veterancentret, at de enkelte aktiviteter bliver endnu bedre, da aktørerne således får mere rum til at fokusere på deres kernemålgruppe og aktivitet frem for puljens tema.

 

Frist den 31. oktober 2021

Ansøgningsfristen for begge puljer er den 31. oktober, hvorefter alle ansøgninger vil blive sagsbehandlet. Udbetaling af midler vil ske i første kvartal af 2022.

 

Du kan læse vilkårene for at søge de to puljer, og sende din ansøgning herunder.