Fysioterapeut udfører stående øvelser sammen med veteran.

Gennem enkle og rolige bevægelser kan kropsterapi være en hjælp til at finde mere balance og nærvær samt blive bedre til at mærke sin krop og slappe af. Foto: Nicolas Egedorf  

Kropsterapi kan have god virkning på de kropslige tilstande, der er forbundet med psykiske belastninger. Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde kropsterapi til endnu flere veteraner, når vi den 26. april går i luften med vores første gruppeforløb i Fredericia.

I Veterancentret arbejder vi med en metode, der hedder Basic Body Awareness Therapy (BBAT), der er en anerkendt fysioterapeutisk metode, der har vist sig at have god virkning på de kropslige tilstande, der er forbundet med psykiske belastninger.

Gennem enkle og rolige bevægelser kan kropsterapi hjælpe dig med at finde mere balance og nærvær samt blive bedre til at mærke din krop og slappe af.

Praktiske oplysninger om kropsterapi som gruppeforløb

  • 4 – 6 deltagere
  • 8 mødegange á 1 ½ time en gang om ugen. Deltageren skal være indstillet på fremmøde alle 8 gange.
  • Tirsdage fra 14.00 - 15.30 på Veterancentret i Fredericia
  • Første mødegang er tirsdag d. 26. april 2022

 

For yderligere information

For mere information eller henvisning til gruppeforløbet kan du kontakte Julie Wedel Gjelstrup, der er projektleder og specialkonsulent hos Militærpsykologisk Afdeling i Veterancentret på vetc-mpa09@mil.dk

 

Læs mere om kropsterapi