Oberst og afgående chef for Veterancentret Søren Andersen overdrager fanen til stabschef Jannik Taanum Andersen.

Oberst Søren Andersen overdrager kommandoen af Veterancentret til stabschef Jannik Taanum Andersen. Foto: Mads Ullerup

Efter to år i spidsen for Veterancentret, der også omfatter en udsendelse til Irak, har oberst Søren Andersen takket ja til en stilling som stabschef for Operationsstaben med base i Karup.


Jeg har været enormt glad for min tid som chef for Veterancentret, men jeg føler samtidig, at jeg med min nye stilling har fået et tilbud, jeg ikke kan sige nej til. Et job, der ligger fint i forlængelse af min tid som regimentschef samt min udsendelse sidste år, hvor jeg havde ansvaret for planlægningen og gennemførsel af NATO’s operationer i Irak,


siger den afgående chef for Veterancentret oberst Søren Andersen og fortsætter:


"Veteranindsatsen står et godt sted i dag, og jeg er stolt af den brede indsats, vi tilbyder vores veteraner både før, under og efter udsendelse. Vi er ikke i mål, men vi er kommet langt takket være den samlede indsats fra både frivillige og professionelle, der dagligt knokler for at hjælpe, støtte og rådgive vores veteraner og pårørende."  


Den 12. august overdrog oberst Søren Andersen kommandoen af Veterancentret til kommandørkaptajn og stabschef Jannik Taanum Andersen, der vil stå i spidsen for Veterancentret frem til stillingen som chef er besat.