Årets Veteranvirksomhed

Vinder af Årets Veteranvirksomhed i 2021 var Salling Group. Foto: Forsvarsministeriet.

Kender du en virksomhed, som fortjener at modtage prisen som Årets Veteranvirksomhed?

 

Så har du nu mulighed for at være med til at beslutte hvem, der skal modtage prisen.

 

Danske veteraner klarer sig generelt godt på arbejdsmarkedet. De seneste tal fra Danmarks Statistik (2019) viser, at ud af 32.962 veteraner (udsendt mellem 1992-2018) er 89 procent i arbejde. Det betyder, at flere veteraner er i beskæftigelse sammenlignet med den generelle befolkning (80,96 procent i 2019).

 

Prisen uddeles i år for fjerde gang til en virksomhed, som har gjort en særlig stor og anerkendelsesværdig indsats for at rekruttere og fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.

 

”Danmarks veteraner har gjort en forskel i brændpunkter verden over. Langt de fleste vender hjem og gør en forskel på arbejdsmarkedet herhjemme – med kompetencer i bagagen, som mange virksomheder nyder godt af. Samtidig er der veteraner, der kan have brug for en hjælpende hånd til at håndtere hverdagen. Dem skal vi støtte op omkring, og det gør mange virksomheder allerede. Det fortjener vores anerkendelse”, siger Jakob Ellemann-Jensen.

 

Prisen forventes uddelt af forsvarsministeren i april 2023. Tidligere vindere af prisen som Årets Veteranvirksomhed er Salling Group (2021), Hydrema A/S (2020) og Securitas A/S (2019).

 

Send din motivation for at indstille virksomheden ved at udfylde skemaet på linket her

 

Fristen for at sende din indstilling er den 12. februar 2023. Spørgsmål kan rettes til Veterancentret på vetc-myn@mil.dk.