Nært billede af mand holder smartphone i hånden og taster.

Hvis Beredskabsstyrelsens råd om prepping føles uvoverskuelige for dig, skal du ikke gå med dine bekymringer alene,. Foto: Colourbox

Den 15. juni offentliggjorde Beredskabsstyrelsen sammen med forsvarsminister Troels Lund Poulsen nye anbefalinger i tilfælde af, at en krise rammer Danmark.

Det giver altid stof til eftertanke, når du får besked om, at du skal forberede dig på en potentiel krisesituation. Mens de fleste tager rådene til sig uden videre, vil det hos andre føles som et ekstra pres, der kan skabe unødig bekymring og negative tanker. Måske kan det ligefrem virke uoverskueligt at følge myndighedernes råd,

siger Jonna Nielsen, der er leder af socialrådgiverne i Veterancentret og fortsætter:

 

”I stedet for at lade bekymringerne tage over, bør du række ud. Mit bedste råd er at tale med nogen om det, og her er Veterancentrets døgntelefon en hurtig genvej til et lyttende øre eller et godt råd,” fortæller Jonna Nielsen. Fylder dine tanker om prepping for meget?

Føler du, at den aktuelle beredskabssituation skaber mange bekymringer, eller at den fylder for meget i dine tanker, så står Veterancentret klar til at støtte og hjælpe.


Er du soldat, veteran eller pårørende med brug for hjælp, så kontakt Veterancentrets døgntelefon på 7281 9700.