[Oprindeligt publiceret af Veterancentret]

Og det kommer de til, da Veterancentret med stor glæde giver pengene direkte videre til gennemførelsen af et sommerferiearrangement for veteraner og pårørende.

Sommerferiearrangementet afholdes i regi af Veteranhjem Trekantsområdet denne sommer og er tiltænkt veteraner og deres familier, som har behov for en pause fra hverdagen. Veteranhjemmets indsats er baseret på frivillighed, hvorfor Veterancentret ser det som en stor fornøjelse at kunne hjælpe lidt til dette arbejde.

- Det har ligget Prinsens Musikkorps på sinde at sørge for, at de danske veteraner
modtager al den hjælp og støtte, som de har brug for såvel før, under som efter
deres udsendelse. Det siger vi på vegne af vores veteraner tak for og ser donationen som ikke alene et flot økonomisk bidrag, men også som et udtryk for en stor respekt for og solidaritet med veteranerne og deres pårørende, udtaler chef for Veterancentret oberst Kåre Byrnak.

Donationen kommer på baggrund af den nytårskoncertturné, som Prinsens Musikkorps har været på den sidste måned, hvor de sammen med musikerne Birthe Kjær og Bobo Moreno har spillet for fulde huse.

Veterancentrets chef oberst Kåre Byrnak modtog officielt pengene fra Prinsens
Musikkorps i forbindelse med det store Kontingentarrangement for det hjemvendte ISAF hold 14, som fandt sted i Holstebro den 22. februar 2013. Penge som nu går videre til gavn for de danske veteraner og deres pårørende.