Ældre mand med gråt hår og skæg i mørk polo t-shirt sidder foran yngre mand med mørkt hår og skæg. Den ældre griber den yngre mands hånd og klemmer.

Fyraftensmøderne finder sted på tre lokationer i region Hovedstaden, region Midtjylland og på Fyn. Foto: Shutterstock.

OPDATERING: Fyraftensmøde for pårørende i København opdeles til to arrangementer den 9. november og den 12. november, så mødedeltagerne fordeles i mindre grupper af hensyn til covid-19.

 

Forældre til skadede veteraner yder ofte en stor indsats for at støtte sin familie. Alligevel er det ikke altid uproblematisk at være far eller mor til en voksen med ondt i livet. Derfor håber Veterancentret at se dig til efterårets fyraftensmøder i november. Her vil ’Forældre til veteraner’ være temaet, når Veterancentret afholder tre regionale fyraftensmøder i Hovedstaden, Midtjylland og på Fyn.

 

Fra tvivl og afmagt til styrke og livsglæde

På fyraftensmøderne vil psykolog og leder af Institut for Belastningspsykologi, Rikke Høgsted, holde et oplæg om hverdagens udfordringer og komme med gode råd til, hvad man som forældre kan gøre for at passe godt på både veteranen, de andre i familien og ikke mindst sig selv. Det bliver en aften, hvor vi taler om den særlige rolle som forælder, ansvar, tvivl og afmagt, men også en aften om styrke og livsglæde. Rikke Høgsted er tidligere militærpsykolog og forfatter til Forsvarets serie af bøger til baglandet.

 

Du vil få mulighed for at møde og udveksle erfaringer med andre forældre i samme situation på fyraftensmøderne, ligesom du kan tage den første kontakt til Veterancentret for videre sparring og støtte til dig og/eller din familie.

 

Tilmelding nødvendig

Dette og de to øvrige fyraftensmøder er gratis at deltage i, men af hensyn til forplejning skal du tilmelde dig. Skriv en mail til vetc-ktp-brobyggerne@mil.dk, og angiv, hvem I kommer, og hvor i landet I ønsker at deltage.

 

Fyraftensmøderne afholdes under alle nødvendige Covid-19-forholdsregler, og skulle der komme ændringer, melder Veterancentret hurtigst muligt ud til alle tilmeldte.

  • Lokation

    Frederiksberg Slot, Roskildevej 28, 2000 Frederiksberg

  • Hvornår

    Start: 9. november, 2020 - Kl. 17.00

    Slut: 9. november, 2020 - Kl. 20.00

  • Tilmeld