Par der holder i hånden

På kurserne er det jeres forhold, der er i centrum. Foto: Priscilla Du Preez, Unsplash

I anerkendelse af de særlige udfordringer på hjemmefronten, som ansatte i Forsvaret og deres partnere er udsat for, tilbyder Veterancentret soldater, veteraner og deres partnere intensive to dages parforholdskurser.

 

Lær praktiske redskaber til bedre kommunikation

Vi var overraskede over, at selv efter så mange år sammen, kunne vi sidde på kurset og finde ud af, at hov, der var noget, vi faktisk godt kunne lære.

 

Det skal I vide, før I deltager

PREP står for Prevention & Relationship Education Program eller oversat til dansk: Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold. Undervisningen har derfor mere vægt på praktik end på teori, ligesom der lægges vægt på at give jer værktøjer, der kan forebygge, at jeres kommunikation går skævt.

 

PREP-kurset er derfor ikke nødvendigvis egnet til parforhold i kriser. I skal også være indstillet på, at det kræver arbejde fra jer begge efter kurset, når I skal omsætte den nye viden til jeres hverdag.

PREP er ikke parterapi, men et kursus med flere forskellige undervisere, der via praktiske og håndgribelige samtalemetoder og øvelser udvikler jeres evner til at kommunikere bedre i jeres parforhold.

 

Undervisningen foregår i plenum med andre par, men I arbejder kun sammen med jeres egen partner.

Kurset er bygget op omkring 10 temaer, hvoraf et er særligt udviklet til Forsvaret. Nogle af temaerne er:

 

 • Kærlighed
 • Kommunikation
 • Forsoning  
 • Vejen videre
 • Sex

PREP-kurset er gratis med overnatning på et af Forsvarets etablissementer i standard-værelse. Transport og middag er for egen foranstaltning.

Kurset foregår over to dage på fre- og lørdage, hvor der er undervisning fra 9.00 - 18.00 første dag og 9.00 - 16.00 anden dag. Der er indlagt pauser undervejs.

 

Vi anbefaler jer at få skabt ro, så I kan lære nyt og samtidig nyde hinandens selskab.

 

Tilmeld jer her

Lyder PREP som noget for jer, kan I tilmelde jer kurset her.

 • Lokation

  Vordingborg Kaserne

 • Hvornår

  Start: 6. september, 2024 - Kl. 09.00

  Slut: 7. september, 2024 - Kl. 16.00